A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

RENDEZVÉNYEINK
2017.10.18.
Legyen Tiéd a 4 db ÁRKÁD vásárlási utalvány egyike!
2018.02.22.

Playmobil kiállítás 2018. január 26. - február 11.

Légy részese a Playmobil kalandnak!

Több száz Playmobil figura tölti meg az Árkád Győr Bevásárlóközpontot 2018. január 26-a és február 11-e között. A klasszikus 7,5 cm Playmobil emberkéken kívül hétvégente óriás Playmobil alakokkal fotózkodhatsz!

A több szigetből álló kiállításon mindenki kiválaszthatja kedvencét, hiszen tűzoltók, rendőrök, állatok, tündérek, kalózok, sárkányok, titkos ügynökök, fáraók, katonák, lovagok és megannyi figura vár kicsiket és nagyokat. A sort még hosszan sorolhatnánk, de jobb ötletünk van – inkább győződj meg róla személyesen!

Mit láthatsz a kiállításon?

  • Tematikus, interaktív Playmobil vitrineket

  • Helyszínen épített Playmobil terepasztalokat

  • Óriás Playmobil figurákat enteriőrökben

 

Playmobil exkluzív

a „SZELLEMIRTÓK” és az „ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT” különleges figuráival is találkozhatsz!

A Szellemirtók 1984-ben bemutatott egész estés amerikai sci-fi vígjáték. A főszerepben Bill Murray, Dan Aykroyd, és Harold Ramis láthatóak, mint három parapszichológiával foglalkozó tudós, akik New Yorkban egy szellemfogó vállalkozást indítanak. A Szellemirtók hatalmas siker lett; mind a nézők, mind a kritika pozitívan fogadta, két Oscar-díjra is jelölték.

Az Így neveld a sárkányodat (eredeti cím: How to Train Your Dragon) 2010-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film. Hibbant-szigeten vikingek élnek. Életüket gyakorta sárkányok veszélyeztetik, amik felperzselik otthonaikat és ellopják állataikat, ezért ádázan harcolnak ellenük. A kétbalkezes főhős Hablaty (az eredetiben: Hiccup, vagyis „Csuklás” a neve) a falu vezérének fia, a kovácsműhelyben segédkezik. Harcolni nem engedik, mivel nincs kiképezve a sárkányok elleni harcra, ráadásul folytonos csetlés-botlásaival mindig csak bajt okoz. Ő azonban feltalál egy gépezetet, amivel a legrettegettebb, leggyorsabb sárkányt, az „Éj fúriát” titokban sikerül lelőnie. Ez a vikingek történetében még senkinek sem sikerült. Ám a vikingek nem hisznek neki, mert ki hinné, hogy egy Hablaty (eredetileg Hiccup) nevű satnya, mindig csak bajt okozó viking lelőtte azt a sárkányt, amit 15 év alatt senkinek sem sikerült.


Ajándék Playmobil figura!

Vásárolj legalább 5.000 forint értékben a Playmobil kiállítás ideje alatt,  és vedd át azonnali ajándékodat az információs pultnál!

Az ajándék Playmobil figurára vonatkozó részvételi szabályzatot ide kattintva tudod letölteni.
 

Vár a Playmobil játszóház!

Próbáld ki a 10 tematikus játszóasztal izgalmas Playmobil játékait!

A játszóház nyitva tartása

  • hétfőtől péntekig 15-19 óra között

  • szombaton és vasárnap: 10-18 óra között

Fotósarok

Hétvégente 14-18 óra között.


A Playmobil története

1971-ben az olajválság miatt a legtöbb iparág vállalatai nehéz helyzetbe kerültek: Horst Brandstätter a figyelmét egy olyan projektre fordította, amelyen Hans Beck - geobra kutatási és fejlesztési osztályának a feje dolgozott: kis mozgó figurákat tervezett, hozzájuk illeszkedő kiegészítőkkel. Beck három évet dolgozott a figurákon. A gyerekkézbe tervezett figurák arcát gyerekrajzok alapján készítették el. Az így született új játékot pedig elnevezték Playmobil-nak.


Mi is az a Playmobil?

A Playmobil tulajdonképpen egy szerepjáték. A játék egy jellegzetes figurára alapul: ez egy mozgatható fejű, csuklójú és lábú, 7,5 centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

A Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást - akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

 

A Playmobil 1.2.3. játéksorozat a legkisebb gyerekek számára. Ezeket a játékokat kifejezetten 1-3 éves gyerekek számára fejlesztették.

Az ajándék Playmobil figurára vonatkozó részvételi szabályzatot ide kattintva tudod letölteni.