Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözlöm a régió legnagyobb bevásárlóközpontja, az Árkád Győr honlapján!

Bevásárlóközpontunk 2006 óta része Győr életének: színvonalas méltán vált a helyiek és a városba látogatók kedvelt találkozóhelyévé. Közel között neves világmárkák éppúgy megtalálhatók, mint kisebb helyi vállalkozások, így nálunk mindenki megtalálja a számítását! Ha pedig megéhezett, az emeleten számos gyorsétterem ínycsiklandó kínálatából válogathat, a hazai fogásoktól több nemzetközi konyha specialitásain át a kávézók választékáig.

Tágas, háromszintes, várjuk látogatóinkat: csomagmegőrző, esernyőkölcsönzés, a legkisebbek számára pedig bébitaxi- és babakocsi-kölcsönzés szolgálja a kényelmet. Gondoltunk a kismamákra is: két pelenkázó könnyíti meg a családi „szükséghelyzeteket”.

Az egyedülálló vásárlási élményen túl is részt veszünk a környék életében, rendszeresen helyet adunk többek között jótékonysági rendezvényeknek és több helyi sportegyesülettel is együttműködünk.

Látogatóink már megszokhatták, hogy nálunk, az Árkádban mindig történik valami: látványos interaktív kiállítások, szórakoztató rendezvények és nyereményjátékok váltják egymást, programot kínálva az egész családnak. Érdemes figyelni honlapunkat, feliratkozni és Facebook oldalunkat, ahol naprakész információkkal szolgálunk, így nem maradhat le semmiről!

Kellemes, tartalmas időtöltést és örömteli bevásárlásokat kívánunk!

Máté Richárd
centermenedzser